DONATORËT

logo-delegations_87Projekt i financuar nga BE-ja i menaxhuar nga Zyra e Bashkimit Europian në Kosovë dhe i zbatuar nga Fondacioni për Shoqëri Civile

 

 

 

logo_e_kcsf_edited_better_croped