Rrjeti I Lëvizjes Paqësore – NOPM

Për ne

NETWORK OF PEACE MOVEMENT (NOPM)

Qëllimi kryesor i Rrjetit të Lëvizjes Paqesore (NOPM) është për të promovuar paqen, për t’iu shmangur diskriminimit etnik në mënyrë që të krijojmë një ambient tolerant dhe demokratik në Kosovë. Krijimi i një model të qytetarit aktiv për ndërtimin e paqes, inicimi i dialogut ndëretnik dhe të angazhimit jo të dhunshme në transformimin e konflikteve përmes trajnimeve të ndryshme, debateve, seminareve, përmes vetëdijesimit dhe fushatave të avokimit.

putting-products-in-box-to-refugee-children-AXD8GQY.jpg

Aktivitetet tona

Seksioni i Aktiviteteve tona është një hapësirë ku mund të gjeni një gamë të gjerë aktivitetesh që promovojnë ndryshimin social dhe i inkurajojnë njerëzit të bëhen pjesë e projekteve tona.

Trajnime dhe Seminare për Ndryshim Social

Fushata për të Promovuar Drejtësinë Sociale

Aktivitete sportive për ndryshimin social

donatorËt tonË

Duke dhuruar, ndryshoni jetët e njerëzve në nevojë

Projekt i financuar nga BE-ja i menaxhuar nga Zyra e Bashkimit Europian në Kosovë dhe i zbatuar nga Fondacioni për Shoqëri Civile

Projekt i financuar nga BE-ja i menaxhuar nga Zyra e Bashkimit Europian në Kosovë dhe i zbatuar nga Fondacioni për Shoqëri Civile

Programi i vullnetarËve

Bashkohu me ne si vullnetar!

Regjistrohuni si vullnetar për të ndihmuar në ndryshimin social dhe krijuar një botë më të drejtë. Ne ju ofrojmë trajnime dhe mbështetje për të siguruar një kontribut të mirë nga ana juaj. Bëni pjesë në ndërgjegjësimin e komunitetit dhe ndihmoni ata në nevojë.

Lajme & Shpallje

Lajmet dhe shpalljet e fundit

SHPALLJE PËR Konsulent/Trajner Lokal

OJQ  – NETWORK OF PEACE MOVEMENT – NOPM Kamenicë, Kosovë SHPALLJE PËR Konsulent/Trajner Lokal NOPM përmes këtij njoftimi, bën shpalljen…

Organizata Jo-qeveritare Network of Peace Movement (NOPM), ka mbajtur trajnimin një-ditor për Ekipet profesionale vlerësuese…

Gjilan,  27 Mars 2019 Organizata Jo-qeveritare Network of Peace Movement (NOPM), si pjesë e projektit “Rritja e Qasjes në Arsimin…

Punëtori mbi hartimin e planit të veprimit për mbrojtjen e të drejtave të fëmijëve

Organizata Jo-Qeveritare (OJQ) “Network of Peace Movement” (NOPM) si pjesë të projektit “Mbështetja e komunës së Gjilanit për të zhvilluar…

Postimet nga Facebook

Network of Peace Movement - NOPM

1 week 5 days ago

Network of Peace Movement - NOPM

2 weeks 1 day ago

Sot të rinjët e Kamenicës mësuan më shumë për përmirësimin e qëndrueshmërisë dhe çasjen ndaj ujit si burim i jetës! 💧🚰 Përmes një seminari edukativ,

Network of Peace Movement - NOPM

2 weeks 2 days ago

Organizata Jo-qeveritare Network of Peace Movement (NOPM), si pjesë e projektit “Mbështetja e nismave lokale për përdorimin dhe ruajtjen e qëndrueshme të ujit” sot ka

Network of Peace Movement - NOPM

3 weeks 3 days ago

Organizohet trajnimi i dyte i radhes mbi llogaridhënien dhe mbikqyrjen sociale Organizata Jo-qeveritare Network of Peace Movement (NOPM), sot ka mbajtur seminarin edukativ mbi llogaridhënien

Network of Peace Movement - NOPM

2 months 1 week ago

Thirrje për Konsulentë dhe Trajner: docs.google.com/document/d/1iUL1S5GJtjDSO4fC5-cBq8Z_sl0RDLbC/edit?usp=share_link&ouid=113477895414299030905&rtpof=true&sd=true Termat e Referencës: drive.google.com/file/d/1J4gzDtCbJGe6NtCeP_o9jqypNFyIp804/view?usp=sharing APLIKO NE: nopm.ngo@gmail.com AFATI I FUNDIT PER APLIKIM: 29.03.2023

Network of Peace Movement - NOPM

2 months 1 week ago

Organizata Jo-qeveritare Network of Peace Movement (NOPM), sot ka mbajtur seminarin edukativ mbi llogaridhënien dhe mbikqyrjen sociale me nxënës të Gjimnazit "Ismail Qemali" në Kamenicë.

Network of Peace Movement - NOPM

2 months 2 weeks ago

Network of Peace Movement - NOPM

2 months 3 weeks ago

Network of Peace Movement – NOPM në kuadër të projektit Integrimi i fëmijëve me Status Social-Ekonomik (SSE) të ulët në jetën e komunitetit, që përkrahet

Network of Peace Movement - NOPM

3 months 1 day ago

Organizata Jo-qeveritare Network of Peace Movement dje ka mbajtur punëtorinë e dytë mbi elaborimin e nevojave të komunitetit. Organizata Jo-qeveritare Network of Peace Movement (NOPM),

Network of Peace Movement - NOPM

3 months 2 weeks ago

Organizata Jo-Qeveritare NOPM sot ka mbajtur trajnim me përfaqësues të nëntë shkollave të komunës së Kamenicës. Qëllimi i këtij trajnimi ishte t'i përforcojë njohuritë e