Rrjeti I Lëvizjes Paqësore – NOPM

Për ne

NETWORK OF PEACE MOVEMENT (NOPM)

Qëllimi kryesor i Rrjetit të Lëvizjes Paqesore (NOPM) është për të promovuar paqen, për t’iu shmangur diskriminimit etnik në mënyrë që të krijojmë një ambient tolerant dhe demokratik në Kosovë. Krijimi i një model të qytetarit aktiv për ndërtimin e paqes, inicimi i dialogut ndëretnik dhe të angazhimit jo të dhunshme në transformimin e konflikteve përmes trajnimeve të ndryshme, debateve, seminareve, përmes vetëdijesimit dhe fushatave të avokimit.

putting-products-in-box-to-refugee-children-AXD8GQY.jpg

Aktivitetet tona

Seksioni i Aktiviteteve tona është një hapësirë ku mund të gjeni një gamë të gjerë aktivitetesh që promovojnë ndryshimin social dhe i inkurajojnë njerëzit të bëhen pjesë e projekteve tona.

Trajnime dhe Seminare për Ndryshim Social

Fushata për të Promovuar Drejtësinë Sociale

Aktivitete sportive për ndryshimin social

donatorËt tonË

Duke dhuruar, ndryshoni jetët e njerëzve në nevojë

Projekt i financuar nga BE-ja i menaxhuar nga Zyra e Bashkimit Europian në Kosovë dhe i zbatuar nga Fondacioni për Shoqëri Civile

Projekt i financuar nga BE-ja i menaxhuar nga Zyra e Bashkimit Europian në Kosovë dhe i zbatuar nga Fondacioni për Shoqëri Civile

Programi i vullnetarËve

Bashkohu me ne si vullnetar!

Regjistrohuni si vullnetar për të ndihmuar në ndryshimin social dhe krijuar një botë më të drejtë. Ne ju ofrojmë trajnime dhe mbështetje për të siguruar një kontribut të mirë nga ana juaj. Bëni pjesë në ndërgjegjësimin e komunitetit dhe ndihmoni ata në nevojë.

Lajme & Shpallje

Lajmet dhe shpalljet e fundit

Rrjeti i Lëvizjes Paqësore – NOPM

Basic info about project Name of the organization: Rrjeti i Lëvizjes Paqësore/ Network of Peace Movement -NOPM Area of work:…

NOPM – Promovimi

750 kërkesa te qytetarëve janë mbledhur dhe dorëzuar autoriteteve komunale ne Kamenicë,Novo Berde dhe RanilugNë kuadër të projektit “Aktivizimi dhe…

Network of Peace Movement -NOPM

  Basic info about project Name of the organization: Network of Peace Movement -NOPM Area of work: Governance Start date:…

Postimet nga Facebook

The user must be an administrator, editor, or moderator of the page in order to impersonate it. If the page business requires Two Factor Authentication, the user also needs to enable Two Factor Authentication.