Rrjeti I Lëvizjes Paqësore – NOPM

Çollaku: Kosova gati për udhëtim pa viza

Ministri për Integrime Evropian, Bekim Ҫollaku ka deklaruar se Kosova është gati për liberalizimin e vizave së shpejti. “Peticioni thërret të gjithë ata që kanë dorë në këtë punë të bëjnë më shumë për vendin. Kosova i ka plotësuar kushtet teknikisht për liberalizim të vizave” tha Çollaku, njofton Klan Kosova.Ai u deklarua kështu derisa i’u […]

Gjilani nënshkruan marrëveshje mirëkuptimi me OJQ-në “NOPM” – 09 nëntor 2015

Komuna e Gjilanit ka nënshkruar sot një marrëveshje mirëkuptimi me organizatën joqeveritare Network of Peace Movement (NOPM), si përzgjedhëse për implementimin e projektit të financuar nga programi AKT LS I USAID-it e titulluar “Rritja e pjesëmarrjes së publikut në buxhetim përmes përfshirjes gjinore, të rinjve dhe komunitetit pakicë”. Në emër të kryetarit Haziri, marrëveshjen e […]