Rrjeti I Lëvizjes Paqësore – NOPM

Lajmet

Promovimi i transparences në komunën e Kamenicës përmes “Dyerve të Hapura” 14-21 Nëntor 2016

Në kuadër  të projektit “Promovimi I Kodit të Etikës dhe përmirësimi I llogaridhënies dhe tranparencës në Komunën e Kamenicës” të financuar nga Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Prishtinë dhe të zbatuar nga OJQ Network of Peace Movement/Rrjeti I Lëvizjes Paqësore (NOPM) në bashkëpunim me autoritetet komunale, organizon aktivitetin mbi promovimin e transparences komunale perms “Dyerve të Hapura” në komunën e Kamenicës. Për më shumë shkarko  dokumentin e plotë.