Rrjeti I Lëvizjes Paqësore – NOPM

Lajmet

Përfundon shpërndarja e teksteve shkollore në të gjitha shkollat e komunës

Drejtoria e Arsimit në Kamenicë, të shtunën (17 shtator) ka pranuar pjesen e dytë të librave nga Ministria e Arsimit, ku po atë ditë ka bërë shpërndajën në çdo shkollë të komunës, ndërsa me 19 Shtator çdo nxënësit iu ndanë të gjitha librat.

Drejtori i arsimit Agim Shkodra ka falenderuar ministrinë për paisjen me tekste shkollore, njëherit falenderon stafin e DKA-së dhe drejtorët e shkollave për bashkëpunimin gjatë procesit të shpërndarjes së librave, kurse nxënësve iu uroi një vit të mbarë dhe të sukseshëm shkollor.